O nama

VIA OCEL d.o.o je osnovan 2000. godine kao preduzeće za proizvodnju, inženjering, unutrašnju i spoljnu trgovinu.

U periodu do 2006 VIA OCEL je učestvovao u realizaciji značajnih međunarodnih i nacionalnih projekata modernizacije, rekonstrukcije i izgradnje mreže daljinskog grejanja u Beogradu.

Značajan deo svojih aktivnosti od 2007. godine VIA OCEL je usmerio i prema termoenergetici.

Danas, pored izrade, montaže i isporuke delova za potrebe unapređenja sistema i kapitalnih remonta u termoelektranama, pružamo usluge u oblasti baznog, detaljnog i reverzibilnog inženjeringa i to:
• delova pod pritiskom
• opreme za sagorevanje fosilnog goriva
• cevnih sistema kotla i parovoda
• sistema za transport uglja, šljake i pepela

…sve u cilju povećanja energetske efikasnosti, pouzdanosti i rodužetka radnog veka opreme mlinova na ugalj, ventilatora, a pre svega smanjenja zagadjenja i emisije gasova štetnih po životnu okolinu.

VIA OCEL je postao vodeća kompanija u Srbiji za nabavku materijala za termoenergetska postrojenja i vodeći proizvodjač opreme pod pritiskom u regionu, koju proizvodi u svom modernom proizvodnom pogonu u Šimanovcima.

Pored saradnje sa najvećim javnim preduzećima u Srbiji i regionu, VIA OCEL je partner sa međunarodnim kompanijama kao što su: Kraftanlagen Minhen, Babcock Borsig Steinmüller, Doosan Babcock Energy, Benteler Stahl/Rohr, Danfoss, Grundfos, i druge.

U kratkom periodu VIA OCEL je zauzeo vodeću poziciju u svojim specijalizovanim delatnostima i postao pouzdan partner saradnicima i klijentima, zahvaljujući visokom kvalitetu proizvoda i usluga.

 
 
Sedište: Tadeuša Košćuška 56, Beograd, Tel/Fax: (+381 11) 6557-930, 6557-927, 6557-929, e-mail: office@viaocel.rs, inzenjering@viaocel.rs
Proizvodnja: Šimanovci, Dečka bb